Help, ik ben een pony!

Als Lottie de Groot geweten had wat haar allemaal zou overkomen, had ze nooit dat paardensnoepje gegeten. Dan was ze naar binnen gerend en onder haar dekbed gekropen. Maar natuurlijk wist ze het niet…

Stel je voor dat je op een zonnige dag zomaar, pats-boem, in een pony verandert. En dat je dan óók nog eens door je vader wordt verkocht aan een paardenhandelaar. Die arme Lottie kan je er alles over vertellen! Gelukkig is het niet alleen een spannend, maar ook een heel erg grappig verhaal. Aan wie wordt Lottie verkocht? Ziet ze haar ouders ooit nog terug? En wat vindt haar pony Salsa ervan dat haar baasje ineens ook op vier hoeven loopt? Je leest het in het boek Help, ik ben een Pony! van Getrud Jetten, waarvoor ik de tekeningen mocht maken.

Alles weten over Lottie, Salsa, het verhaal, de schrijfster en nog veel meer? Neem eens een kijkje op de superleuke website van Gertrud over Lottie.

Nieuwsgierig geworden naar het boek? Bestel ‘m snel hier op Bol.com (en stuur mij natuurlijk even een berichtje voor een leuke, persoonlijke krabbel op de eerste pagina!).