Help, ik heb een boek getekend!

Het is een hele tijd oorverdovend stil geweest op deze pagina, waarvoor mijn welgemeende excuses. Met name aan die enkele bezoeker die bijna elke dag even op mijn website kwam, en de spambots die me ondanks mijn afwezigheid toch nog trouw bleven mailen. Gelukkig had ik wel een erg goede reden: ik was hard aan het werk! Schrijfster Gertrud Jetten had me namelijk gevraagd om tekeningen te maken voor haar nieuwe boek over Lottie. Een écht kinderboek illustreren? Dat stond bovenaan mijn Lijstje Met Allerdiepste Wensen! De afgelopen maanden heb ik mezelf vaak in mijn arm geknepen (zachtjes!) om te zien of ik niet toevallig nog droomde. Maar nee, Help ik ben een pony! is een echt, heus, tastbaar papieren boek en het ligt nú in de winkel. In galop naar de (web)shop! Enne, laat me vooral even weten wat je ervan vond, want dat vind ik superleuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.