Stripverhaal: Haar

In 2006 vormde ik samen met drie (en uiteindelijk vier) vriendinnen de tekengroep Neutral. We tekenden strips, voornamelijk fanstrips van Japanse manga, en lieten er bundels van drukken die we verkochten op stripbeurzen en anime-conventies. Van de opbrengst kochten we koekjes, nieuwe manga en betaalden we de drukkosten van de volgende bundels. Een mooie tijd!

In 2009 schreef ik het horrorverhaal ‘Haar’ voor onze bundel ‘In de Schaduw’. Mijn voornaamste inspiratie was het doucheputje van mijn eigen studentenflat. En ja, dat is nog steeds even angstaanjagend… Lees en huiver.

Klik op een plaatje om de galerij te openen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.