Buidelrat

Ze dragen hun kinderen op hun rug. Ze dringen bakkerijen binnen en vreten zich zo vol aan gebakjes dat ze niet meer kunnen bewegen. Sommige loensen een beetje. En dan hebben ze ook nog eens een handige ingebouwde rugzak waar ze al hun boodschappen in kwijt kunnen (ja, ik weet dat dit in het echt niet zo werkt, maar ik kan het me zo goed voorstellen).

De buidelrat wordt op sommige plaatsen bestreden omdat hij overlast zou veroorzaken, maar ik snap niet goed waarom. Ik vind ze lief en mooi. Aan de andere kant deelde ik op één punt in mijn leven mijn huis met minstens 16 tamme (maar buidelloze) ratten, dus misschien ben ik zelf gewoon niet helemaal lekker.

B_uidelrat

PS. Op mijn Verlanglijst voor 2016 staat een nieuwe scanner die aquarellen kan scannen zonder gekke kleuren of ribbels. En een tam buidelratje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.