Een nieuw begin

Als je me al eens eerder gegoogeld hebt, merk je dat deze site er anders uitziet. Als je me regelmatig googelt, heb je ook gemerkt dat deze site een tijdje plat heeft gelegen. De korte versie van het verhaal: ik verprutste iets aan het verlengen van mijn site-abonnement én verprutste daarna het maken van een backup van al mijn oude bestanden. Kan gebeuren.

Een goed excuus dus om alles weer van de grond af op te bouwen! Het ruimt in ieder geval wel lekker op.

Mijn goede voornemens voor dit jaar: meer updates, meer tekenen en meer bloggen. En een nieuwe scanner kopen die potloodtekeningen kan scannen (zie je hoe geel alles is? Ik ben gek op geel, maar je kunt het overdrijven, HP…)

Wens me succes!

ballon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.